UBC în Timișoara
Previous
Next

Și în proiectul din Timișoara, ca în întreaga rețea națională, United Business Center se evidenţiază prin arhitectura inovativă, detaliile rafinate ale design-ului interior şi prin funcţionalitatea în beneficiul chiriaşilor. Totodată, încadrarea armonioasă a clădirilor în peisajul cosmopolit al zonei va crea un efect estetic spectaculos.

Clădirile United Business Center din Timișoara

Cele şapte clădiri de birouri vor forma un veritabil business district reprezentativ pentru Timişoara, un mare oraş aflat în plină dezvoltare economică.

Imobilele UBC tip clasa A vor fi aliniate la standardele internaţionale de sustenabilitate, respectând principiile pentru clădirile verzi. Componenta office a Iulius Town Timişoara va forma polul de business al regiunii, destinat marilor companii multinaţionale cu planuri de expansiune, în care vor lucra aproximativ 13.500 de persoane.

Utilizarea optimă a suprafeţelor pentru confortul chiriaşilor, finisaje de calitate superioară, ambient modern, parametrii tehnici de ultimă generaţie, preocupare pentru mediu, parcare subterană securizată şi supravegheată în permanență şi o varietate de servicii oferite într-un singur loc – toate acestea sunt elemente care fac din UBC Timişoara un etalon în domeniul dezvoltărilor office de clasa A.

Prima etapă de dezvoltare a proiectului include o suprafaţă de 50.000 mp de spaţii office în operare, în clădirile UBC 1, UBC 2 şi UBC 3 şi 54.000 mp în dezvoltare, în UBC 0, etape de dezvoltare care includ finalizarea unei suprafeţe de peste 104.000 mp, în cinci dintre cele şapte clădiri pe care le include proiectul Iulius Town. Aceasta din urmă va fi şi cea mai înaltă clădire din România, cu 27 de etaje şi 155 m, o clădire care va deveni emblematică nu doar pentru Timişoara, ci pentru întreaga regiune de vest a ţării.

Despre Iulius Town

Clădirile UBC din Timișoara sunt parte integrată a proiectului multifuncţional Iulius Town, care va conecta centrul istoric al oraşului cu cel mai mare mall regional, Iulius Mall Timişoara.

Iulius Town înseamnă spațiu dedicat cumpărăturilor, prima piaţă organică din regiune, restaurante și cafenele tematice, food court, cinematograf multiplex, centru de evenimente şi conferințe care poate găzdui 3.000 de persoane, cel mai mare parc amenajat din vestul ţării, pe o suprafață de 55.000 mp, zone dedicate copiilor și parcare pentru 4.050 de autovehicule.

Construit pe același principiu ca și ansamblul urbanistic Palas Iași și Iulius Development Cluj, Iulius Town facilitează un stil de viață în care timpul este folosit în mod eficient și direcționat către activitățile cu adevărat importante pentru fiecare.

Orașul Timișoara

Mica Vienă a României

Timişoara, cel mai mare oraş din zona de vest a ţării, are o vechime de peste 800 de ani, dar păstrează spiritul mai recent al Imperiului Habsburgic. Încă de atunci, Timișoara a adoptat inovația: primul iluminat public din monarhie și, mai târziu, primul tramvai electric din România. A fost vizitată de însuși Johann Strauss fiul cu ocazia primului concert în afara Vienei. Totodată, este primul oraș european în care funcționează trei teatre de stat în limbi diferite: română, maghiară și germană.

Deschiderea către cultura internațională a continuat până în prezent. Timișoara găzduiește şapte centre culturale: german, francez, italian, britanic, româno-arab, ucrainean și intercultural. Orașul este, totodată, un important centru universitar cu peste 50.000 de studenţi, care învaţă în cele cinci universități de stat, în toate domeniile de specializare.

Capitalele Europei, la doar câteva ore distanţă

Aeroportul Internaţional „Traian Vuia”, al treilea ca mărime din România, leagă Timișoara de Franţa, Germania, Italia, Marea Britanie şi Spania, prin zboruri directe.

Timişoara se află în apropierea graniţelor cu Ungaria şi Serbia. La Budapesta se poate ajunge cu maşina în trei ore, iar la Belgrad în numai două ore. Până la Viena, drumul cu mașina durează cinci ore.

Spații disponibile pentru închiriat

Vă invităm să ne contactați pentru mai multe detalii despre oferta United Business Center sau pentru a stabili o întâlnire cu unul dintre colegii noștri.

Sunt interesat