Suprafață totală închiriabilă 18000 m²

Suprafață închiriabilă pe nivel 1000 m²

Număr de nivele 12

United Business Center 2

Este prima clădire dată în folosință în ansamblul Iulius Town Timişoara. Construcția se desfășoară pe 12 niveluri.

Inaugurată la începutul anului 2017, UBC 2 reprezintă cea mai modernă clădire de birouri de clasa A din Timişoara, impresionând nu doar prin arhitectura sa impozantă, ci şi prin dotările tehnice de ultimă generaţie, cu un consum redus de energie şi prin spaţiile sale în care lumina naturală este valorificată la maximum.

Tot pentru economisirea resurselor şi optimizarea funcţionării, clădirea are implementat sistemul Building Management System, care monitorizează şi controlează echipamentele de ventilaţie, iluminare, energie electrică, securitate şi protecţie împotriva incendiilor.

Pentru a încuraja preocuparea faţă de mediu, UBC 2 dispune de suporturi pentru parcarea bicicletei şi de duşuri pentru cei care vin la birou cu acest mijloc de transport, la fel ca și celelalte clădiri United Business Center.

 

Galerie foto

Facilități

  • Centru Info UBC
  • Locuri de parcare
  • Ascensoare rapide
  • Sistem avansat de încălzire și ventilație
  • Sisteme automate de securitate
  • 2 coloane de scări de evacuare

Contactați un reprezentant UBC

Colegii noștri vă stau la dispoziție pentru a vă oferi toate informațiile necesare. Vă punem la dispoziție experiența și expertiza noastră pe parcursul întregului proces de identificare a spațiului potrivit pentru sediul companiei dumneavoastră.

Spații disponibile pentru închiriat

Vă invităm să ne contactați pentru mai multe detalii despre oferta United Business Center sau pentru a stabili o întâlnire cu unul dintre colegii noștri.

Sunt interesat